Vores to Guider – Ulrik og Bo – arrangerer sammen med Solitours en tur til det rigeste Danmark. Det er den 24. November.

Find link til billetter nederst.

” Vi tager endnu en gang på Solitour langs Nordkysten – Det bliver’ den smukkeste nydetur, i efterårsklædte Nord-sjælland – Vi skal se på fashionable adresser, og tale om de kvaliteter, der i sin tid betød, at den stærke dele af, den københavnske overklasse søgte opad, langs kysten mod Helsingør – Det er nemlig ikke kun naturlig skønhed, der ligger bag områdets tiltrækningskraft – Rip Rap og Rup effekten, spiller også ind i rekrutteringen – og så gør det jo ikke noget man deler morgenbagerkø, med kendisser og millionærer..

Vi skal også tale om den usynlige gruppe mennesker, der samtidig har boet der, og serviceret alle de, der ikke kunne nå, at pudse sølvlysestagerne og krystalglassene selv – fiskere bønder håndværkere hushjælpere chaufører og vagtmænd og deres pårørende – Alle de der aldrig fik et pompøst gravmonument eller en villa allé opkaldt efter sig – uanset hvor meget de ofrede sig for andres velbefindende –

Vi skal tale om ”naturlig selektion i rekrutteringen til privilegerede samfundspositioner” –det lyder vildt avanceret – det staves ”klassekamp” på dansk – ”

Afgang kl 12 fra Forum Metro Station. Den 24. november
Billetter til 120 kr pr stk kan købes her