Aktuelt & blog

Nyhedsbrev Juni 2015

Solibus – Altid på farten

Distortion er overstået

Der er mange naboer der er glade for at Distortion er slut. Solibus´ partybus var med hele vejen. Grundlovsdag blev dette billede taget på Christiansborg Slotsplads. Vi ved at bussen er vores Partybus 666. Der er dog nogle andre spørgsmål.
Hvem er pigen? Og hvorfor slæber de glade politimænd og dame rundt på hende? Det ser ikke ud til at hun er anholdt. Men hvordan får man politiet til at slæbe rundt på sig på den måde? Og hvad laver ham fyren inde i bussen egentlig?
Vi ved det ikke, men vi synes billedet er sjovt.

LGBT Asylum hjælper flygtninge

LGBT Asylum er en gruppe danskere, som hjælper asylansøgere, der er flygtet fra deres hjemland på grund af deres sexualitet. LGBT står for Lesbians, gay, bisexual og transsexuelle. Asylansøgerne er mennesker der har det meget svært, og Solibus har støttet ved at køre på støttetur til Aarhus, hvor der i sidste weekend var Aarhus Pride.
LBGT Asylum

Disse asylansøgere er ofte dobbelt udsatte i asylcentrene, fordi de bliver nødt til at skjule deres identitet og asylmotiv over for andre asylansøgere på grund af risikoen for chikane og overfald. Når du kører med Solibus, så husk at det gør at vi kan støtte socialt udsatte mennesker i nød.
læs mere på www.lgbtasylum.dk