Solibus tilbyder

Bus uden chauffør

Hvis du har chaufføren, så har vi bussen. Det er muligt at leje en bus hvis din klub eller organisation selv kan skaffe en chauffør. Bussen er en Volvo B12 hvor der er plads til 49 passagerer.

Læs mere

Turistbusserne

Solibus tilbyder god og billig buskørsel i sikre, pålidelige og miljøgodkendte busser. Solibus tilbyder god og billig buskørsel i sikre, pålidelige og miljøgodkendte busser.

Læs mere

Partybussen

Den rullende fest er udstyret med musikanlæg, og et fadølsanlæg kan etableres. Der er plads til 30 mennesker i Partybussen 666, som er berømt (og berygtet) for at være den ultimative bus til Distortion gadefesten. Skriv til os for at høre mere om priser.

Læs mere

Solitours

Solitours arrangerer ture, der ikke bare er med bus, men også gåture og cykelture i København. Der er forskellige temaer for hver enkel tur. Vi har både historiske ture, sociologiske ture, arkitektture, byplanlægning. Og hvis du selv har en ide, så kontakt os.

Læs mere

Den gamle Kulissevogn

Bliv fri for at bygge en scene, når du skal lave et udendørs arrangement. Vi har scenen, der bare kan rulles ind, slå presenningen op, og den er klar. Og når arrangementet er færdigt, kan vi bare rulle presenningen ned og køre igen. Hurtigt, nemt og billigt.

Læs mere